Rólam

Rólam 2019-03-15T13:17:19+00:00

Koczur Anita vagyok, pszichológus, szexuálpszichológus, aktív-analitikus terapeuta. A Magyar Pszichológiai Társaság és az Aktív-Analitikus Pszichoterapeuták Egyesületének a tagja.

Elfogadó vagyok, és nagyon egyenes. Legalábbis ezt mondják rólam a hozzám fordulók, akik azért keresnek meg, mert változni, vagy változtatni szeretnének. Én kényelmes és biztonságos környezetben segítem őket, hogy jobban rálássanak és megértsék a problémájukat, hogy tudják kezelni a nehézségeiket, hogy visszaszerezzék az önbizalmukat, hogy kiegyensúlyozottabb életet éljenek.

Bár magánrendelés keretei között dolgozom, egy nagyon jó csapat vesz körül. Nőgyógyász, urológus, klinikai szakpszichológus, pszichiáter és pszichoterapeuta szakemberekkel működünk együtt, akiket igény esetén szívesen ajánlok is. Amennyiben mély és intenzív pszichoterápiára lenne szüksége, klinikai szakpszichológus vagy pszichoterapeuta kollégámhoz fogom irányítani. Hogy konkrétan milyen esetekben tudok segíteni, arról a Szexuálterápia és a Pszichológiai tanácsadás menüpontok alatt tájékozódhat.

Azoknak pedig, akik a hivatásom mögötti emberről is szeretnének tudni: feleség vagyok egy boldog házasságban, anya vagyok, leány, testvér, keresztlány és keresztanya, barátnő, tanítvány, gazdi, lovas (remélem, hogy ezt a lovasok nem érzik magukra nézve sértőnek, nagyon igyekszem…), szeretek fotózni, sütni-főzni, a családommal és barátaimmal új helyeket megismerni.